Karneváli dobosok, új magyar gárdisták: mi a különbség?

A Savaria Karneválon történtek már a csípős nyelvű magyar Tumblr-szcénába is eljutottak. Zeroz3ro nevű mikroblogger például egy képrejtvényt készített, a tanulságot mindenki maga vonhatja le:

karnevalgarda

Posted in Nincs kategorizálva
3 hozzászólás “Karneváli dobosok, új magyar gárdisták: mi a különbség?
  1. Gábor szerint:

    Látom Te is élvezed a félrevezetést. A karnevál szervezője – tudván minden felelősség az övé – felszólíttatott valakiket, hogy legyenek szívesen hagyják abba, mert ő kurva okos, ezért lett a karnevál szervezője, ezért nem Te lettél. A valakik leszarván a rendőrök kérését ellenszegültek (azaz szartak a szabályokra, kérésre, bármire), azok elvezették őket, ahol még nagyobb volt az ellenszegülés. Mégis mit kellett volna tenni?

  2. Norbi szerint:

    A legnagyobb baj az, hogy akik tehetnének a rendőri túlkapások ellen azok annyira buta emberek, (nyilván ezért kerültek olyan pozicióba) hogy olvasva a hivatalos rendőrségi nyilatkozatot, az egész testületet minősíti. Egy demokráciában az erőszak kizárólagos privilégiuma az erőszervezeteké, mint a rendőrség. Ezért nagyon nagyon fontos, hogy arányosan kellő mértékben lépjenek fel. Itt szerintem rendőri erőszak történt. Ennyi. Aki mást gondol az nem tudja milyen a demokrácia. A vezetőt leváltani az új meg ismertesse az kívánt irányvonalat. Szolgálni és védeni, ha jól emlékszem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*