Tíz animgif, ami mindent elmond a 2013-as MTV Video Music Awardsról

Mert igazából minden évben minden ugyanaz ezeken a díjátadókon: fogpasztamosolyok, pózolós ruhavillantások, előre begyakorolt szellemeskedések, meg persze valami mérsékelten szaftos botrány – csak az arcok változnak. Vagy még azok sem. Mindenesetre itt van tíz pillanat a Music Television tegnap lezajlott éves videoklippes ünnepéről, amiken zene nélkül is lehet derülni, és nem vesz el hosszú órákat az ember életéből!

1. Lady Gaga szemet mereszt
A külső átváltozásairól és erőteljes Madonna-koppintásairól híres énekesnő ezúttal egy kockafejű apácaként kezdett a színpadon, később persze azért lekerült az idegesítő fejfedő. Így indult a dolog:

vma01

2. Fogd be a kib***tt pofádat!
Ilyen az, amikor a nagymenő lányok egy húron (nem) pendülnek: Taylor Swiftet éppen elkapta a kamera, amikor a fenti szöveggel hozta a mellette ülő Selena Gomez tudtára, hogy most már maradjon kussban.

vma02

3. Fiúcsapat vakutűzben
Az imént mutatott főnökösködős Taylor Swifthez tartozik, hogy amikor ez a káromkodást elhagyta szende ajkait, éppen az a boygroup volt a színpadon, aminek egyik tagjával, Harry Styles-szal korábban együtt nyomult. Ő a jobbszélső, együtt pedig azt mutatják itt be, milyen hülyén is néz ki, amikor egy fiúzenekar ráfeszül a fényképezőgépekre:

4. A mérsékelten szaftos botrány: szex imitálása a színpadon!
Idén Robin Thicke és Miley Cyrus szállította le a kötelező „megbotránkoztató” pillanatot. (Ugye mindenki emlékszik még a tíz évvel ezelőttire, amikor Madonna lesmárolta Britney Spearst?) SÁTÁN! FÚJ!

5. És akit mindez jéghidegen hagyott
Az nem más volt, mint a kanadai R&B sztár, Drake:

6. És aki duplán jéghideg maradt Miley előadása közben
Rihanna!

7. A legsnájdigabb mozdulat
Ki másé is lehetne, ha nem a Jacko-hagyomány legelszántabb ápolójáé, a hét évnyi szünetet követően a popzeneiparba idén egy új lemezzel visszarobbant Justin Timberlake-é:

vmajustin

8. Igaz volt a pletyka: az ‘N SYNC újra színpadra lépett!
A Music Television marketingesei okosan húzogatták felfelé az érdeklődést a gála előtti napokban, így a fél média azt pedzegette már, hogy a LEGENDÁS fiúcsapat újra összeáll. És tényleg! És még pocakkal is így pattogtak!

vman01

9. Továbbra is ‘N SYNC!
Megfagyva.

10. Erre még Lady Gaga is eleresztette magát
Keretes szerkezettel zárjuk: amilyen hülye szemmeresztgetéssel indította performanszát a szőke popciklon, annyira ledobta magáról a gátlásokat az ötös srácfogat színpadra állásakor. Nem nehéz elképzelni róla, hogy bősz rajongójuk volt a kilencvenes években, és telesírta a család összes párnáját!

Posted in Nincs kategorizálva