Amikor a szülők a legszemetebb trollok – avagy hogyan ne csesszünk ki utódjainkkal

Ugye van az, hogy anya vagy apa szándékában ugyan nem áll, hogy porig égessék a nyilvánosság előtt gyermeküket, a szerencsétlen kisded mégis akár éveken át lángolhat egy-egy necces fénykép miatt. Aztán van olyan is, hogy anya vagy apa egyenesen direkt idiótát varázsol a kisemberből, hogy legyen min görcsbe rándulva röhögni évek múlva.

Íme pár kép, amire egyik vagy másik verzió illik, és néhány olyan is, amiről nehéz megmondani, hogy a káröröm munkált mögötte, vagy a naivitás. De egyvalami az összesre érvényes: kerüljük őket, ha felelős szülők vagyunk!

Amikor fater tudja, hogyan kapja el a megfelelő pillanatot.
Mit gondolhatott az öreg, vajon tényleg a fia lesz a leendő kép főszereplője? Esetleg közben fordult meg a rohadék disznaja? Sajnos ezt itt nehéz a véletlen számlájára írni, annyira beledomborodik a látómezőnkbe. Duplán.

Amikor a szülők tudják, hogyan békítsék ki a testvéreket.
Ruhával már óvodás kortól sem viccelünk. Az alábbi esetben az egybepóló ténye azonban még így is eltörpül a felirat mellett, amin azt olvashatjuk: „a jól kijövünk egymással póló.” Figyeljük meg a nővér tekintetét, amint éppen válogatott kínzásokat vuduz rá a kacarászva fényképező anyura!

Amikor strippert hívnak a diplomázást megünneplendő…
…és persze azt elmulasztják számításba venni (vagy pont hogy számításba vették?), hogy szombat van, délután két óra, és az egész, hatvanas átlagéletkorú rokoni kolónia jelen van. Bízva bízunk abban, hogy az első boldog munkanélküli napjait töltő fiatal nem szerzett be mindezek mellé még egy instant erekciót is.

Amikor anya megtalálja a gyerek vázáját.
Ami persze minden, csak nem váza. Vajon hogyan lehet egy ilyesmi visszaszolgáltatását kérni? Sakk!


Amikor apa meghekkeli a komolynak szánt fotónkat.
Photobombing, ismerjük a jelenséget? Ha nem, tessék erre az előző posztunkra kattintani, aztán pedig megnézni ezt a képet, és eltöprengeni az édesapa szándékain, amik nyilván egy színültig tiszta szívből jöttek.

Amikor anya kommentárt fűz az új napszemüveghez.
„Három lehetséges magyarázat van erre… 1. Felnőttél végre a homoszexualitásodhoz… 2. Elton John barátja vagy… 3. Van egy lány a házban  (te pedig megmutattad neki a pisilődet).” KEGYETLEN.


Amikor apa hülyét csinál a tükrös mobilfotódból.
Ezért is érdemes vigyázni, mennyire erőltetjük tinédzserként a saját magunk fényképezését a falitükör előtt.


Amikor anyag vesz néhány „egyszerű fekete pólót.”
Mert erre kérted, ő meg persze végtelenül jószívű, és mindent megtesz érted!

 

Posted in Nincs kategorizálva