Ezzel a felirattal fogadja a Keleti pályaudvar a turistákat

Magyarország! Kettőezertizenhárom! Imidzs! Szédüljön bele egy kicsit Ön is, hogy megint sikerült jócskán kilengenünk Ajrópától! A megdöbbentő kép innen van.

adorszaj

Posted in Nincs kategorizálva
15 hozzászólás “Ezzel a felirattal fogadja a Keleti pályaudvar a turistákat
 1. Ibolya Vizi szerint:

  Kedves Égetők!
  Nincs semmiféle imidzsrombolás 2013-ban ,mivel ez a kép 2 éve készült.
  Talán akkor lengtünk ki Ajrópából és nem most ! Mivel ismerem a Keletit biztosan tudom,hogy nem mai felvétel….egy “keletis”

 2. Cicuri szerint:

  Tényleg AZ a fobtos, hogy mikori???

 3. habakukk szerint:

  kedves Ibolya! ezek szerint ha 2 éves kép, akkor már minden rendben..most büszkének kéne lennünk?? van vmi fejlődés a 2011-es állapotokhoz képest? tudunk már angolul?? a válasz egy óriási NEM!!! akkor miért is kell a szarkupacban megtalálni a még megrágható zabszemet?? nem volt még elég?? rég nem volt már országos IQ felmérés a tvben, talán lehetne újra, hátha kijön, hogy hülyébb az átlag mint egy ötödikes…naaaaaaah erre legyen büszke, mrs. keletis

 4. cathy222 szerint:

  2013 nyaran, vagyis iden a belfoldi penztarnal beszeltek angolul, nagyon jol, nagyon udvariasan, es magyarul nem beszelo sogornomnek mindent elmagyaraztak a jegyekkel es az utazassal kapcsolatban.

 5. márbocs szerint:

  Kétezer-tizenhárom!!!
  az ne cikizzen senkit aki még a saját anyanyelvi szabályait sem ismeri!!!

 6. paha szerint:

  Bár összességében a Keleti Pályaudvart egy nagy mocsoknak tartom, az tény, hogy a nemzetközi pénztárában a pénztárosok, sőt még az 50+ biztonsági őr bácsi is beszélnek angolul.

  A múltkor fültanúja voltam, hogy magyarázta el az öreg – ha tört angolsággal is – egy britnek, hogy hol van az X. vágány.

 7. Bajkon úr szerint:

  A kép egyébként vicc.
  Nem kell komolyan venni, ilyen nem is volt!

 8. djangyu szerint:

  A nemzetközi pénztárban oroszul mindig beszéltek, az angoltudás volt a hibádzó. De ezen – hála a sok nyári fesztiválra érkezőnek – már javítottak, és a pénztárakat is átépítették csili-vilire.

  szóval, Ajrópa már itten toporog, bár én nem engedném be 😀

 9. bögyörde szerint:

  djangyu | 2013. november 15. péntek at 15:28

  Valóban! Van változás. Mára már oroszul SEM tudnak!

 10. S.Andi szerint:

  Ez kb. olyan, mint amikor a hitelkártya ügyintéző csaj kérdezte, a cég nevét, ahol dolgoztam még akkor, mondom neki, hogy: … Corporation.
  Erre ő leírja, kis várakozás gondolkodás után, hogy “Korporésön” 😀 😀 Nem kicsit döbbentem le….pedig nem is tanultam angolul…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*