Puskás Tivadar újraéleszti az univerzumot

Ma Szombathelyen nyilván már az is tud róla, aki nem akart tudni róla, hogy városunk vezetője, Puskás Tivadar a mentős múltból hozott tudásanyagból dolgozva újabb tevékenységgel bővítette – ezek szerint igencsak szellős – munkakörét. Fejébe vette ugyanis, hogy megtanítja a komplett lakosságot arra, hogyan kell újra életet lehelni valakibe. A cél vitathatatlanul nemes, a megvalósítás formája azonban, ne is tagadjuk, borzasztóan elveszi a kampány élét. Hiszen amikor az ember azt látja, hogy a Savaria Szimfonikus Zenekar tehetséges tagjai a Bartók terem padlóján térdelnek, hogy műanyagbabáknak adjanak szívmasszázst, vagy teszik ugyanezt a város képviselői, akkor azért átfut az agyán: biztos, hogy egy politikus dolga az egészségügyi ismeretek oktatása? Úgy tűnik, ez nem csak nekünk jutott az eszünkbe, mert egyik napról a másikra egy csomó kép került a birtokunkba, amik ezt a faramuci akciót figurázzák ki. Hogy jogosan vagy nem, azt döntsétek el ti 🙂

Posted in Nincs kategorizálva
Tags: , , , , , ,
9 hozzászólás “Puskás Tivadar újraéleszti az univerzumot
 1. valaki szerint:

  Ez mind szép és jó de jó lenne, ha észbe kapna és tudatosulna benne, hogy ő jelenleg nem főorvos. A politikával és főleg a városával azon belül is a lakhatási problémákkal kellene a legjobban törődni ! Vagy a városból akik őt megkeresik azokat ha nem kellő választ, segítséget kapnak azokat újraéleszti ?
  Vicc ez a fidesz és szégyen !!!!

 2. Boros Pál szerint:

  A képek mindegyikére tíz pontot adtam, azon felül, hogy megszakadtam a kacagástól…de, vajon miért nem tűnnek fel ezek a lelkes bejegyzések senkinek, ott, ahol ezen nem felháborodni és… nem hallgatni kellene! Humorérzék nélkül mit sem ér az ember! Elképzelem, amint a polgármesteri hivatalban szobáról-szobára járva más és más-más kép tárul a számítógépek képernyőire bámuló látogatóra – a fentiek közül! Mert, ha ez nem így van, az bizony nagy baj! Ha ebben a hivatalban ezt a pazar dokit még valaki komolyan veszi,… az bizony egy elég savanyú társaság lehet. Felháborodni, megsértődni, aztán jót röhögni! Ezeket a képeket a munkaidejükben szemlélő hivatali dolgozókat pedig nem kirugdalni! Ez a föladat! Éljen a sürgész! és dolgozzon mielőbb a szakmájában! Jól áll neki!

 3. Marton Zsófia szerint:

  Kurvajó!

  Következő lehetne az egyik prominens helyi fideszes politikus, amint kokainpelyhek hullanak az orrából a közgyűlés szünetében!

  :DDD

 4. zorro szerint:

  HA EZ A FASZI ŰRULOGOS SZAKVIZSGÁT TUDNA SZERENI A VÁROSFI.. LAKOSASÁG TŐKEIT MORZSOLNÁ??

 5. Gabika szerint:

  Sajnos a képek kifejezik a Polgármester Úr tehetségét! Nagyszerű orvos, de politikusként súlytalan, a városnak rengeteg lemaradást okoz és sajnos erről fogalma sincs :(((((

 6. vologya szerint:

  az istent is felélesztené??

 7. mokka szerint:

  Szombathely-t tartaná életben ez a báb
  a legcsumpibb város ez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*